Nova Gradiška- Krijumčari migranata uhićeni nakon sudara s policijom

Dramatična potjera za krijumčarima migranata završila je uhićenjem dvojice osumnjičenika nakon što su policajci uspjeli zaustaviti vozilo u kojem su se prevozili. Čitav događaj započeo je u četvrtak poslijepodne kada su policijski službenici primijetili sumnjivo vozilo koje su povezali s mogućim krijumčarenjem migranata.

Pokušaj zaustavljanja vozila završio je kaotično kada je vozač, umjesto da se zaustavi, dao gas i krenuo u bijeg. U ovoj nezapamćenoj situaciji, vozač je prouzročio oštećenja na drugim vozilima, uključujući i službeno vozilo pravosudne policije koje je prevozilo zatvorenika.


Dvojica krijumčara su pobjegla pješice nakon što su ostavili automobil na mjestu nesreće. Ubrzo nakon toga, policija je pronašla više osoba bez dokumenata u vozilu, dodatno potvrđujući sumnje u ilegalnu aktivnost.

Nakon brze i koordinirane akcije, policija je uspjela uhvatiti oba krijumčara. Glasnogovornica Policijske uprave nije željela davati detalje o uhićenju, ali je potvrdila da se intenzivno istražuje cijeli slučaj.

Potraga je uspješno okončana s uhićenjem oba osumnjičenika, a sada se fokusira na daljnje kriminalističko istraživanje. Očevid je u tijeku, a očekuje se da će nakon njegovog završetka biti dostupnije informacije o ovom slučaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)