Motociklist teško ozlijeđen

​U prometnoj nesreći 22-godišnjak je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na liječenju. Nakon dobivene analize policijski službenici će podnijeti odgovarajuća pismena

Foto: ilustracija

Na kolniku Županijske ceste u blizini Zbjega, dana 31. ožujka, oko 20.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklista teško ozlijeđen.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod očevidom su utvrdili da je 22-godišnjak, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog kaznenih bodova, upravljao neregistriranim, tehnički nepregledanim i neosiguranim motociklom, ne koristeći prilikom vožnje zaštitnu kacigu na glavi. Zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno, u zanošenju je sletio na travnatu površinu ispod razine kolnika udarivši u metalni stup.

U prometnoj nesreći 22-godišnjak je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na liječenju. Nakon dobivene analize na prisutnost opojnih sredstava policijski službenici će protiv navedenoga podnijeti odgovarajuća pismena nadležnom sudu.

IZVOR: Policijska uprava brodsko-posavska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)