Ne propustite nevjerojatne filmske projekcije u Domu kulture

Sigurno se pitate gdje otići sljedeći tjedan. Dom kulture se ponovno potrudio dovesti nam vrhunske filmove u Novogradiško kino. Pogledajte što nas očekuje.

JEDAN ŽIVOT
PETAK, 1. 3. U 16:30
PONEDJELJAK, 4. 3. U 19:30
 
IZVORNO IME: One Life
REŽIJA: 
ULOGE: Anthony Hopkins Helena Bonham CarterJohnny Flynn
ŽANR: drama, povijesni
TRAJANJE FILMA: 94 min  
GODINA: 2024.
DRŽAVA: SAD
CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR
 
SADRŽAJ FILMA:
Jedan život je istinita priča o Sir Nicholasu Nickyu Wintonu, mladom brokeru iz Londona kojeg tumači Johnny Flynn, koji je zajedno s Trevorom Chadwickom i Doreen Warriner iz Britanskog odbora za izbjeglice u Čehoslovačkoj, spasio 669 djece od nacističkih progona u mjesecima prije Drugog svjetskog rata. Nicky je posjetio Prag u prosincu 1938. godine i pronašao obitelji koje su pobjegle pred usponom nacista u Njemačkoj i Austriji, živeći u očajnim uvjetima s malo ili nimalo skloništa i hrane, te pod prijetnjom nacističke invazije. Shvatio je da je počinje utrka s vremenom. Koliko djece on i njegov tim mogu spasiti prije neg što se granice zatvore?
DINA: DRUGI DIO
ČETVRTAK, 29. 2. U 19:00
PETAK, 1. 3. U 19:00
 
IZVORNO IME: Dune: Part two
REŽIJA:  Denis Villeneuve 
ULOGE: Rebecca FergusonTimothée ChalametZendaya
ŽANR: SF
TRAJANJE FILMA: 166 min  
GODINA: 2024.
DRŽAVA: SAD
CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR
 
SADRŽAJ FILMA:
Adaptacija znanstveno-fantastičnog klasika Franka Herberta i nastavak velikog kino spektakla “Dina” okuplja zvjezdanu postavu koju čine Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling i Javier Bardem.
Radnja nastavlja putovanje Paula Atreidesa, sada ujedinjenog s Chani i Fremenima, dok je na ratnom putu osvete protiv onih koji su uništili njegovu obitelj. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, nastoji spriječiti užasnu budućnost koju samo on može predvidjeti.
LISA FRANKENSTEIN
UTORAK, 27. 2. U 19:30
 
IZVORNO IME: Lisa Frankenstein
REŽIJA: Zelda Williams
ULOGE: Kathryn Newton, Cole Sprouse, Liza Soberano, Henry Eikenberry, Joe Chrest i Carla Gugino
ŽANR: horor, komedija
TRAJANJE FILMA: 101 min  
GODINA: 2024.
DRŽAVA: SAD
CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR
DOBNA PREPORUKA: 15
 
SADRŽAJ FILMA:
Film prati priču poznate scenaristice Diablo Cody o neshvaćenoj tinejdžerki i njenoj srednjoškolskoj simpatiji, koja je sasvim slučajno zgodni leš. Poslije niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću na ubojito putovanje, kako bi pronašli ljubav, sreću…i nekoliko dijelova tijela koji nedostaju, usput.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)