ODRŽAN PRVI PIKADO MASTERS U NOVOJ GRADIŠKI!

Uzbudljivo veče pikada obilježilo je prvi Pikado Masters u Novoj Gradiški, organiziran od strane Pikado kluba Amicitia, koji broji tridesetak strastvenih zaljubljenika u ovu igru.

Turnir je započeo u 17 sati, okupivši 12 kandidata koji su se borili za pozamašne nagrade.

U finalnom susretu, Damir Šebalj demonstrirao je svoje pikado majstorstvo te zasluženo osvojio titulu prvog novogradiškog Pikado Mastersa. Drugo mjesto pripalo je Mišiću, dok je treće mjesto osvojio pikadistički veteran iz Vrbovca. U borbi za broncu, nadmašio je domaćeg Petrića, demonstrirajući svoje izvanredno umijeće u ključnim trenucima.

Grupa A, u kojoj su se našli Šebalj, Mišić i Petrić, pokazala se kao iznimno konkurentna.

Predsjednik kluba, Tomislav Jelinić, otkrio nam je kako su došli na ideju osnivanja kluba. “Na ideju o osnivanju kluba došli smo jer smo počeli igrati iz zabave u ugostiteljskim objektima. Primijetili smo da nam je gradnja karijere na taj način skupa, pa smo odlučili osnovati klub kako bismo članovima omogućili pristup profesionalnoj opremi bez dodatnih troškova.”

Prostor za klub nije bilo lako pronaći, no uz pomoć Bernanda Kumića uspjeli su pronaći odličan prostor. Zahvaljujući predanosti članova kluba, uz vlastita sredstva i donacije, opremili su klub s tri profesionalna aparata za pikado.

Iako još nisu službeno uključeni u savez sportova, pikado klub Amicitia neumorno nastavlja s aktivnostima i pruža članovima kvalitetan sadržaj.

Tomislav poziva sve zainteresirane da im se pridruže te ističe vrhunsku opremu za pikado, odlično druženje i mogućnost natjecanja na turnirima. Za više informacija i prijave, moguće ih je kontaktirati putem telefona +385 99 598 7597 ili putem društvenih mreža, te posjetom prostorijama kluba na adresi Jerka Ljubibratica 33, Nova Gradiška.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)