Osnovna škola I. G. Kovačić iz Starog Petrovog Sela nagrađena peharom u Prometnoj učilici

Foto: PU brodsko-posavska

Sredinom veljače, u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Starom Petrovom Selu upriličena je dodjela nagrada učenicima koji su sudjelovali na 15. državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa – Prometnoj učilici.

Natjecanje se provodi svake godine putem aplikacije Prometna Učilica, koja je prilagođena učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole, a omogućava upoznavanje s prometnim propisima i pravilima te osnovama prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu.

Na ovogodišnjoj Prometnoj učilici nagrađeno je sedam učenika ove osnovne škole za ostvarene rezultate, te njihov učitelj Mato Šimunović, koji je dobio plaketu za svoj dugogodišnji rad s učenicima na usvajanju prometne kulture.         

Također škola je dobila nagradu – pehar, kao najuspješnija osnovna škola u posljednjih pet godina državnog natjecanja u Prometnoj učilici.

Predstavnik MUP-a, Službe prometne policije Miron Huljak i voditelj poslova prometne policije Policijske uprave brodsko-posavske Mato Pušeljić, svečano su uručili nagrade i diplome, te plaketu učitelju.

Također su  čestitali dobitnicima na ostvarenim rezultatima, odnosno razredima i svim učenicima uz zahvalu na sudjelovanju u natjecanju.

IZVOR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)