Projekt “Gradovi i općine koji brinu”

U petak 15.03.2024. godine, u sklopu Faze 2 Mindfulness treninga, djelatnici Gradske uprave priključili su se akciji Hrvatske gorske službe spašavanja – Stanica Slavonski Brod, Ispostava Nova Gradiška i Hrvatskog šumarskog društva – Ogranak Nova Gradiška pod nazivom “Susret kod tri kruške – Predola”.
Akcija je obuhvaćala pješačenje na planinsku livadu Predola iznad Strmca gdje su zajedno s organizatorima očistili, obnovili i revitalizirali tri stoljetne kruške. Ovo je bio simboličan čin i prilika da svi zajedno doprinesu očuvanju našeg okoliša za buduće generacije.
Djelatnicima se pridružio gradonačelnik Nove Gradiške gosp. Vinko Grgić i predsjednica Mindfulness inicijative Hrvatska gđa. Iva Mia Krušlin.
U provedbu Faze 2 se, uz jedinicu lokalne samouprave, uključuju i lokalni poduzetnički resursi, što doprinosi povezivanju i jačanju javne prepoznatljivosti brige za lokalnu zajednicu.
Podsjetimo, Grad Nova Gradiška prvi je grad u RH koji sudjeluje u projektu „Gradovi i općine koji brinu“.IZVOR: GRAD NOVA GRADIŠKA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)