Prouzrokovao prometnu nesreću, udaljio se, pa se vratio na mjesto događaja

Policijski službenici su 20-godišnjaka priveli u policijsku postaju i zadržali na otriježnjenju te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  

Foto: ilustracija

Na kolniku Ulice J. J. Štrosmajera, u Novoj Gradiški dana 11. lipnja, u 18.30 sati, dogodila se prometna nesreća, koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač.

Nakon toga je napustio mjesto događaja ne razmijenivši osobne podatke i podatke o vozilu sa oštećenim niti je obavijestio policiju. Policijski službenici su započeli sa traganjem za vozačem koji je napustio mjesto događaja, no isti se sa automobilom kojim je prouzrokovao prometnu nesreću vratio na mjesto događaja. Utvrđeno je da se radi o 20-godišnjaku koji je upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (1,10 promila) i prije stjecanja prava na upravljanje, započeo vožnjom unatrag i skretanjem ulijevo uključivati se u promet na kolnik sa parkirališta te je udario u parkirani automobil kojim je prethodno upravljao 65-godišnjak.
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su 20-godišnjaka priveli u policijsku postaju i zadržali na otriježnjenju te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

IZVOR: Policijska uprava brodsko-posavska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)