PUT U SLIKOVNICU 2: BESPLATNE RADIONICE PISANJA SLIKOVNICA S KNJIŽEVNICOM ANOM ĐOKIĆ

Dom kulture Nova Gradiška vas poziva na sudjelovanje u besplatnim radionicama pisanja slikovnica koje će voditi istaknuta književnica Ana Đokić, dobitnica brojnih književnih nagrada i priznanja. Ove radionice pružaju jedinstvenu priliku svima koji vole čitanje, pisanje, a posebno slikovnice, da istraže svijet stvaranja priča koje oduševljavaju najmlađe čitatelje.

Ana Đokić, poznata po svom stručnom vodstvu, bit će voditeljica online radionica koje će se fokusirati na ključne aspekte pisanja slikovnica. Polaznici će imati priliku naučiti o razlici između ilustrirane priče i teksta slikovnice, ulozi ilustracija, tehnici podjele priče na slike i mnogim drugim važnim elementima koji će im koristiti u procesu pisanja i objavljivanja.

Broj polaznika je ograničen, stoga požurite s prijavama koje traju do 12. veljače. Prijave se primaju putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com.

Voditeljica radionica, književnica Ana Đokić, inicijatorica Festivala slikovnice te književne nagrade za najbolju hrvatsku slikovnicu “OVCA U KUTIJI”, jamči inspirativno iskustvo za sve koji se odluče sudjelovati.

Organizator ovog događaja je Dom kulture Nova Gradiška. Ne propustite priliku zaroniti u čarobni svijet slikovnica i naučiti kako postati autor omiljenih priča najmlađih čitatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)