Spremni ste za novog ljubimca? Upoznajte šarmantne četveronožce u potrazi za domom! Novogradiške Njuške traže svoje udomitelje – Jeste li spremni pružiti im ljubav?

U srcu Nove Gradiške, životinje iz različitih životnih situacija čekaju priliku za sretniji život.

Špiro

Špiro, mali mačić pronađen na autocesti, prošao je kroz težak period sa slomljenim zdjelicama i nogama. Zahvaljujući brzoj intervenciji i vrhunskoj operaciji u Vet-Ćiriću, Špiro se uspješno oporavio. Sada, potpuno zdrav i naviknut na kućne uvjete, traži svoj novi dom u Novoj Gradiški. Javite se ako ste spremni pružiti mu ljubav i siguran dom.

Abby i Zoya

Abby i Zoya, nevini štenci rođeni tijekom hladnih zimskih dana, sada imaju skoro 2 mjeseca. Očišćene od nametnika i cijepljene, spremne su za trajni dom. Njihova crna mama, teška oko 13 kilograma, također traži dom. Udomljavaju se u provjerene uvjete uz obaveznu sterilizaciju po spolnoj zrelosti.

Liv

Liv, mlada dama izbačena u skotnosti na željezničkom kolodvoru, sada je spremna pronaći svoje savršene ljude. Othranila je svoje bebe, prošla kroz sterilizaciju i naučena je na život u stanu ili kući. Svojim otvorenim karakterom i ljubaznošću zaslužuje pažnju i skrb. Ako želite pružiti Liv topli dom, javite se što prije.

Nala

Nala, štene od 2,5 mjeseca, potomak mame Live, traži odgovorne ljude za brigu i skrb. Odrasla uz ljude i druge pse, cijepljena i čipirana, Nala je spremna započeti svoj dug životni put u ljubavi i sigurnosti. Udomljava se isključivo u kućne uvjete.

Ako želite postati dijelom ovih srdačnih priča i pružiti dom ovim predivnim bićima, javite se organizaciji Novogradiške Njuške. Vaša ljubav može promijeniti život ovih njuškica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)