Uhićen muškarac koji je počinio niz prekršaja

Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira uz izdanu naredbu o određivanju mjere opreza

Foto: ilustracija

U centru Slavonskog Broda (unutar ugostiteljskog objekta), dana 6. ožujka, oko 21.20 sati, 38-godišnjak je narušavao javni red i mir u alkoholiziranom stanju te si pritom razbio staklenu čašu od glavu. Nakon što je upozoren da napusti objekt vikao je i galamio na zaposlenicu, a potom se udaljio.

Policijski službenici su ga ubrzo pronašli u blizini u osobnom automobilu kojim je upravljao pod utjecajem alkohola i pod prethodno izrečenom zabranom te je prouzrokovao prometnu nesreću (vožnjom unatrag udario u parkirano vozilo). Potom je pokušao pobjeći, no policijski službenici su ga spriječili u bijegu i uhitili.
U policijskoj postaji su ga pregledali liječnici konstatiravši da nema težih ozljeda. Osumnjičeni je prilikom postupanja vrijeđao i omalovažavao riječima policijske službenike, koji su kod istoga pronašli i oduzeli dva preklopna noža.

Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira uz izdanu naredbu o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta te mu je izdan obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Također, protiv njega podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nadalje, policijski službenici podnose optužni prijedlog protiv 48-godišnjeg zaposlenika ugostiteljskog objekta zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (vikao i galamio, vrijeđajući riječima 38-godišnjaka).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)