USPJEŠNO ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA: EUROSTARS I CROBOHUB++

Tehnološki inkubator Nova Gradiška bio je domaćin uspješne informativne radionice namijenjene poduzetnicima. Okupljeni su imali priliku saznati više o programu Eurostars i javnom pozivu za korištenje usluga EDIH-a CROBOHUB++.

Raznolika tematika za poduzetnički uspon

Radionica je započela u 13 sati te je predstavila program Eurostars, koji je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima s ciljem poticanja inovativnih međunarodnih projekata. Sudionici su imali priliku dublje razumjeti aktivnosti programa, posebno fokusirane na poticanje digitalne transformacije poduzeća.

Ključne usluge obuhvaćale su testiranje prije ulaganja, razvoj vještina i osposobljavanje, podršku za pristup financijskim sredstvima te umrežavanje i jačanje inovacijskog ekosustava.

Uz aktivno sudjelovanje poduzetnika, radionica je bila prilika za postavljanje pitanja, razmjenu iskustava te dobivanje konkretnih informacija o mogućnostima koje Eurostars i CROBOHUB++ nude. Predstavnici projekta su detaljno objasnili kako poduzetnici mogu koristiti ove resurse kako bi unaprijedili svoje poslovanje i postigli uspješne rezultate.

Poseban naglasak stavljen je na podršku digitalnoj transformaciji, poticanje inovacija te pristup financijskim sredstvima. Poduzetnici su izrazili zadovoljstvo kvalitetom informacija koje su dobili tijekom radionice.

Nastavak suradnje i razvoja

Radionica je označila početak nove faze suradnje između poduzetnika i projekta CROBOHUB++, stvarajući temelje za buduće inovativne projekte i poslovne uspjehe. Organizatori su najavili nastavak sličnih događanja te su pozvali sve poduzetnike da se aktivno uključe u program i iskoriste prilike koje se nude.

U konačnici, održavanje ove radionice predstavlja pozitivan korak prema jačanju poduzetničke scene, te stvaranju poticajnog okruženja za inovacije i razvoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)