Nova Gradiška Izuzetno Plasirana – Među Top 5 Najljepših Adventa u Kategoriji Srednjih Gradova u Hrvatskoj!

Nakon osam dana intenzivnog glasanja i preko 55 tisuća lajkova, proizašli su pobjednici trećeg izdanja izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj, provođenog putem portala Gradonačelnik.hr, uz velikodušno pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta.

Uzbudljiv odabir obuhvatio je čak 64 adventa smještena u 48 gradova i 16 općina. Slike tih adventa, podijeljene od strane predanih obožavatelja, dosegle su 4.565 dijeljenja, privlačeći pažnju 2.111.868 ljudi tijekom osam dana. Titulu najljepšeg u kategoriji velikih gradova zasluženo je ponio Advent u Varaždinu, okupivši impresivnih 7.074 lajkova i uvjerljivo se istaknuvši kao pobjednik.

Slijedeći Varaždin, u istoj kategoriji nalaze se Bjelovar, Koprivnica, Virovitica i Vukovar, svaki od njih ostvarivši značajan broj lajkova. Ove godine, Advent u Daruvaru i Advent u Oroslavju prijavili su se prvi put i odmah trijumfirali u svojim kategorijama. Advent u Daruvaru s osvojenih 2.690 lajkova zasluženo je pobijedio u kategoriji srednjih gradova, a slijede ga Vinkovci, Trogir, Nova Gradiška i Đakovo. Oroslavje s 2.513 lajkova proglasilo se pobjednikom među malim gradovima, dok su među prvih pet bili i Otočac, Novi Vinodolski, Županja i Valpovo.

Gradonačelnik.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)