Teško ozlijeđen biciklist

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 62-godišnjak, isti je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Jučer, 29. veljače oko 11.20 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju ulice Đuro Pilar i prilaznog kolnika Naselja Slavonija I, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenim biciklistom.

Očevidom je utvrđeno da se 44-godišnjak kretao teretnim automobilom prilaznim kolnikom Naselja Slavonija I prema raskrižju s ulicom Đure Pilara, dok se kolnikom ulice Đ. Pilara od istoka u smjeru zapada kretao 62-godišnji vozač bicikla.

Do prometne nesreće je došlo jer se 44-godišnjak dolaskom na cestu s prednošću prolaska nije zaustavio već je ušao u raskrižje skrećući u desno a da prethodno nije propustio biciklista, nakon čega je biciklist udario u bočnu stranu teretnog automobila i pao na kolnik.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 62-godišnjak, isti je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici „dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu.

Protiv 44-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)