THE VOICE Večeras nas čeka prva emisija uživo

The Voice Hrvatska‘ približava se svom velikom finalu. Deseta emisija sezone zakazana je za subotu u 20:15 na Prvom programu HRT-a, a bit će prva ‘uživo’ emisija iz Studija ‘Anton Marti’ na zagrebačkom Prisavlju.

Mentori Vanna, Gobac, Urban i Dino su odabrali šesnaest najboljih natjecatelja ove sezone tijekom dvoboja faze natjecanja. Sada odluka nije isključivo njihova, jer TV gledatelji biraju jednog natjecatelja iz svakog od četiri tima putem svojih poziva, dok mentori biraju drugog. Do samog kraja bit će uzbudljivo i neizvjesno. Svi će izvesti ‘uživo’ u izravnom prijenosu uz pratnju vrhunskih glazbenika te podršku navijača i publike u studiju. Očekuju nas iznimno talentirani mladi ljudi, vrhunske izvedbe stranih i domaćih pjesama, te saznavanje tko prolazi u polufinale prema izboru TV gledateljstva i mentora.

Na društvenim mrežama možete pratiti sve kulise, dok dosadašnje izvedbe možete pogledati i poslušati na YouTube kanalu. Prvu ‘uživo’ emisiju ‘The Voice Hrvatska’ možete reprizno gledati u nedjelju od 16:45 na HRT1.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)