ZA LJUBITELJE FILMSKE GLAZBE I MJUZIKLA: UŽIVAJTE U VEČERI S DANIJELOM PINTARIĆ I DARKOM DOMITROVIĆEM!

Utorak, 13. veljače, bit će obilježen jedinstvenim glazbenim doživljajem u Domu kulture, gdje će se održati koncert pod nazivom “Over the rainbow”. Ovaj nezaboravni događaj predstavit će sjajne glazbenike Danijelu Pintarić i Darka Domitrovića, uz posebno gostovanje naše talentirane novogradiščanke, Gabrijele Mijatović.

“Over the rainbow” je glazbeni spektakl koji će vas odvesti na putovanje kroz najpoznatije filmske melodije i mjuzikle. Svi ljubitelji glazbe imat će priliku uživati u izvedbama prepoznatljivih tema iz kultnih filmova.

Danijela Pintarić, jedna od vodećih hrvatskih izvođačica na području mjuzikla, svojim jedinstvenim glasom oduševit će publiku. Danijela je diplomirala violinu i solo pjevanje na Muzičkoj akademiji te se istaknula u nizu uloga u mjuziklima i operetama. Njezina impozantna karijera obuhvaća ne samo nastupe diljem Hrvatske, već i suradnje s eminentnim umjetnicima u različitim glazbenim žanrovima.

Darko Domitrović, talentirani pijanist, skladatelj i umjetnički savjetnik na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, pridružuje se Danijeli na ovom koncertu. Njegova virtuoznost za klavirom i bogato glazbeno iskustvo pridonijet će čaroliji “Over the rainbow” koncerta.

Pozivamo sve ljubitelje glazbe da se pridruže ovom spektakularnom koncertu u Domu kulture, koji će se održati u utorak, 13. veljače, s početkom u 20:00 sati. Ulaz je slobodan, stoga rezervacije nisu potrebne. Budite dio magije “Over the rainbow” koncerta i prepustite se glazbenom putovanju koje će zasigurno ispuniti vaša srca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)