Počinio kazneno djelo i prometni prekršaj te u vozilu imao pištoljsko streljivo i drvenu palicu

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je isti dana 27. listopada 2023. godine na osobni automobil kojim je tada upravljao postavio nepripadajuće zagrebačke registracijske pločice 

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 16. ožujka, oko 2.05 sati, nadzirući promet zaustavili su osobni automobil austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak.
Kod navedenog je pronađen i oduzet pištoljski spremnik sa 6 komada streljiva kalibra 9 x 17 mm i drvena (baseball) palica.

Nadalje, 23-godišnjak je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je isti dana 27. listopada 2023. godine na osobni automobil kojim je tada upravljao postavio nepripadajuće zagrebačke registracijske pločice (za kojima se tragalo zbog gubitka). 

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela te optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o sigurnosti prometa na cestama (upravljanje pod zabranom).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)