ŽUPAN MARUŠIĆ I PREDSJEDNIK ŽS PERO ĆOSIĆ OBIŠLI ZAVRŠENE RADOVE NA CESTI BUKOVLJE-JEŽEVIK

U sklopu redovnih aktivnosti župan Danijel Marušić i predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić obišli su danas cestu na  dionici Bukovlje-Ježevik, točnije na Vinogradskoj cesti.
Prilikom redovnih obilazaka cesta stručne službe Županijske uprave za ceste Brodsko posavske županije utvrdili su da na lokalnoj cesti LC42040 Bukovlje, točnije Vinogradska cesta, postoje oštećenja asfaltnog kolnika u vidu ulegnuća oko kanalizacijskih šahtova, te da je asfaltni kolnik loš na mjestima priključaka stambenih objekata na kanalizaciju.
I. Izmjenama i dopuna plana građenja i održavanja županijskih i lokalnih cesta na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini opetovano je uvrštena dionica Bukovlje- Ježevik nakon što su završeni radovi priključenja stanovnika ovog dijela županije  na kanalizacijsku mrežu čime je omogućena sanacija oštećenog kolnika.
Već 15. studenog 2023. godine uslijedilo je pokretanje postupka jednostavne nabave za Izvanredno održavanje dionice lokalne ceste LC42040 ( Bukovlje-Ježevik), a postupak je okončan sklapanjem ugovora sa tvrtkom STRABAG d.o.o. dana 12. prosinca 2023. godine. Vrijednost predmetnih radova iznosi 48.260,29 eura bez PDV, što je sa PDV-om 60.325,37 eura. Duljina sanirane dionice iznosi 700 m.

IZVOR: BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)